Bio

Зад интересното име Tr1ckmusic се крие млад музикален продуцент роден в черноморския български град Варна. С продуциране на музика се занимава от 2007 година, като над нотите му редят своите рими родни хип хоп величия като 100 Кила, Dim4ou и Вальо Кита от Гумени Глави, както и младите пловдивски Славек и Рекнаил. Като всеки уважаващ себе си бийтмейкър ремиксира и парчета на български и чуждестранни хип хоп артисти.
В този ред на мисли в края на 2009-та година се появява и първия по-мащабен проект за Tr1ckmusic – The Remixtape „10 Години Ка$Ино” изработен изцяло от стари парчета, освежени и ремиксирани от него. От групата обясняват причината да се спрат именно на Tr1ck-a така:

“Поверяваме проекта в ръцете (и главата) на един от най-бързо развиващите се млади бийтмейкъри у нас, като същевременно с това посоката, която е хванал го отличава от всички други занимаващи се с това.”
Tr1ckmusic отговаря с 20 ремикса.

Следват куп хитове с негово участие и вокали от 100 Кила, Dim4ou, F.O, Hoodini, Varna Sound, Jentaro и много други все горещи за страната хип хоп артисти.
Заедно със свои колеги от цялата страна разработва и осъществява проект наречен “Beat‘Em Up” – микстейп поредица включваща букет от хип хоп инструментали с различен звук, стил и посока.

В края на 2012 настъпва момента и на “The Tr1cktape Vol.1″ – микстейп, съдържащ 28 трака, сред които реализирани песни, ремикси и няколко чисто нови, неиздавани до тогава парчета – всичко най-яко, излязло от лабораторията попада вътре.

През 2013 бийтмейкъра организира конкурс наречен “Burn Da Mic”, който запалва над 120 MC-та от цялата страна да се включат. Разбира се върху негов бийт, младите надежди трябва да забият своите рими и да покажат възможностите си. “Това е идеята” казва Tr1ckmusic и подава ръка на желаещите.
2014 е и е време за “The Tr1cktape Vol.2″ – произведено в кухнята на Tr1ckmusic през последната година с участието на над 25 от най-атрактивните изпълнители от изтока (и не само) вплетени в различни интересни колаборации по между им.

Изграждайки собствен стил през годините, Tr1ckmusic гледа на всеки следващ проект като на предизвикателство. Не спира да експериментира и колаборирайки се с различни артисти и бийтмейкъри, търси новото и нетрадиционно звучене.
Като цяло триковете на Tr1ck-а нямат край, така че не губи време, а се свържи с него и се докосни до стила му, стани част от неговата магия и запали микрофона с рими върху негов бийт, за да се наредиш сред големите. Твой ред е!