TR1CKMUSIC – THE TR1CKTAPE VOL.2

Компилацията THE TR1CKTAPE VOL.2 е поредният проект на tr1ckmusic, чиято основна идея е да събере на едно място едни от най-атрактивните хип-хоп изпълнители от изтока (а и не само). Така и става. В албума ще срещнете имената на над 25 родни изпълнители, вплетени в различни интересни колаборации по между им, като резултата са 22 парчета, най-разнообразни като стил – от трап, през семплирани и по-хард тракове, до клубни бенгъри.
Музиката естествено е на tr1ckmusic, а главните виновници за римите са: Hoodini, Dim4ou, F.O., Добри Момчета (Kriminal и Masta G), M.W.P., 42, Joker Flow, Jentaro, Varna Sound (2 и CT), FOX (Кa$ino), Madmatic, Fang, Qvkata DLG, Thugga, ATS (Kriss Eo и Beezy), Uptown Fellaz (Don Alberto, Jorkata и Fly Boy), Ума и Дума (Вантка, Fengi, MadBasta и Колеца), Jay, 45th, Mc Bo, Fogg и Bobkata (победител в конкурса на tr1ckmusic – Burn Da Mic). На не малко места из траковете ще чуете скърцанията на DJ Emotion. И не на последно място, за звученето на тавата се е погрижил Виктор Добрев – FB.
Приятно слушане!


*Вече има готови копия на THE TR1CKTAPE VOL.2! Всеки който желае може да се сдобие с такова срещу 10лв. Свържете се с нас за повече информация.
**За всички от Варна – можете да закупите албума от нашите приятели Studio 21.

Видеа към албума:


Tr1ckmusic – Кой Те Излъга? (Feat. Hoodini, Kriminal, F.O., 42, Thugga, Dim4ou, ATS, Madmatic, FOX, Joker Flow & Varna Sound)

JAY & F.O. – Психо (prod. by Tr1ckmusic)
F.O. & Dim4ou, 42 – Друг Вкус (prod. by Tr1ckmusic)


42 – Както Тя Го Върти (prod. by tr1ckmusic)

Jentaro – Чукът (prod. by tr1ckmusic)
Jentaro – Пружината (prod. by tr1ckmusic)